LHSimulations

LHSimulations => Product Support/Termék támogatás => Magyar => Topic started by: themysquel on November 09, 2019, 15:13:01 PM

Title: Error 309
Post by: themysquel on November 09, 2019, 15:13:01 PM
Sziasztok!

A telepítés folyamán amikor az aktiválás részhez ér a program, "error 309"-es hibával leáll az aktiválási folyamat. Már a telepítés elején problémám volt, ugyanis "invalid directory" hiba miatt nem indította el a telepítést. Azt egy programmal sikerült megoldani, ami módosította a registry fájl útvonalát. Olvastam ,hogy a hiba ehhez a problémához hasonló, útvonal elérési gondok vannak. A telepítés során manuálisan kell megadnom neki a játékom elérhetőségét ez is gondolom utalhat a hibára. Illetve még talán annyi ,hogy a fórumon ehhez témához nagyon hasonló a probléma: http://lhsimulations.com/forum/index.php?topic=450.msg12551#msg12551 (Csak sajnos nem találtam ott se a megoldást :(). FSX Steam Edition-t használok. 

(https://i.imgur.com/sOUYQkB.png)
(https://i.imgur.com/sE2KVae.png)

Esetleg van valami megoldás a problémára? Már sok mindennel próbálkoztam, de sajnos nem sikerült  :'(.

A választ és a segítséget előre is köszönöm! 
Title: Re: Error 309
Post by: tsGucci on November 13, 2019, 21:12:47 PM
Az az alapvető baj, hogy a Steam Edition másképp települ ha fent van mellette a sima FSX, vagyis kétfelé lehet. A szimulátor elérési útvonalát kétféleképpen tárolja le. És ezt az infót nem találja a registryben.


Kérdés: LHSimulationsSceneryConfigurator lefut probléma nélkül?

Amúgy a Registryben itt keresi a telepítési könyvtárat: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\DovetailGames\FSX\", "Install_Path"
Ha itt se találja akkor megpróbálja itt: HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\DovetailGames\FSX", "Install_Path"

Ha esetleg meg tudnád tenni hogy megnézed hogy a Dovetail bejegyzés hol van és mit tartalmaz a registrydben akkor orvosolhatjuk a problémát.
A Windows Start gombjával elöjövő keresésbe beírod hogy ' regedit ' és akkor bejön, vagy a Futtatás paranccsal hívod meg a regeditet.

Köszönöm a türelmet