Author Topic: Prepar3D v4 - 64 bites mód  (Read 8775 times)

Offline tsGucci

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4.538
    • LHSimulations
Prepar3D v4 - 64 bites mód
« on: May 25, 2017, 08:39:58 AM »
Kedves Pilóták!


Tegnap olvashattátok a Lockheed Martin bejelentését az új v4-es verziójú Prepar3D megjelenéséről. A legnagyobb változás az előző verziókhoz képest a 64 bites keretrendszer, amivel új dimenziók nyílnak a szimuláció minőségében és kapacitásában. Itt a hivatalos bejelentés: http://www.prepar3d.com/news/2017/05/114164/
A jelenlegi LHBP scenerynk 32 bites keretrendszerben lett létrehozva és nem kompatibilis a - jövőbeli - v4-el. A többi scenery kompatibilitása ismeretlen.
Tudjuk, hogy sokatok jól informált ezekről az újdonságokról és előbb utóbb (inkább előbb) kopogtatnátok nálunk, hogy mikor lesz elérhető mégis. Hogy megelőzzük a felesleges kődobálást ezért már most teszünk pár bejelentést az üggyel kapcsolatban:

Igen, tervezzük az LHBP kiadását P3Dv4-hez.

DE:
Jelenleg a v4 még nem elérhető. Mihelyst kiadják be fogjuk szerezni.
Jelenleg nem tudjuk milyen más változtatások lesznek az új verzióban, az SDK később lesz elérhető.
Jelenleg nem tudjuk milyen strukturális változtatások lesznek (installáció helye, registry bejegyzések, dll.xml, simconnect.xml stb.) ami magával  hozhatja azt, hogy az installert és az aktivátort is módosítani kell. Azért reméljük az LM meghagyta a régi struktúrát.
Nem tudjuk mi fog történni a nem dll által kezelt objektumokkal, mint a fotóalap és a többi.
Csak hogy megnehezítsük a saját életünket néhány hónapja elkezdtük teljesen újraépíteni a dll-t, hogy egyszerre több repteret is tudjon kezelni. Tulajdonképpen nem akartuk Rijekát és a későbbi sceneryket külön dll-el kiadni, azért hogy a dll aktiválásnál előforduló nehézségeket elkerüljük, amely néhány esetben előjön.

Ezért:
Figyelembe véve az összes bizonytalanságot és rizikót, nem lenne bölcs tőlünk bármilyen céldátumot adni a 64 bites verzióra.
Ebben a fórumban fogjuk folyamatosan közzétenni azt hogy hol tartunk.

Köszönjük a türelmeteket!

Szép leszállásokat!

Lima Hotel Simulations - Flight Simulator scenery design for Hungary