Author Topic: LHBP 2017-ben nem tölt be  (Read 5160 times)

Offline mbali

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
Re: LHBP 2017-ben nem tölt be
« Reply #15 on: January 30, 2017, 21:17:18 PM »
Az FSX-ben a settings/scenery milyen beállításokra van téve?

Offline marci1229

  • Valued Customer
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 44
  • Marci1229
Re: LHBP 2017-ben nem tölt be
« Reply #16 on: January 31, 2017, 20:56:22 PM »
Nagyszerű. Simconnect kell. Nekem ott van az SP1 és SP2 pakkokkal frissített simconnect, mégse megy.

Bocs nem olvastam el az egészet. Igen látom, hogy neked van. Amúgy ha gondolod vegyél fel Skype-on, ott ha megadod a Team Viewer azonosítót én tudnék segíteni szerintem. Sokat kínlódtam ezzel a Scenery-vel, de működik hátha megint segítene. Ha gondolod-> maresz1226

Offline Biggerbear

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 10
Re: LHBP 2017-ben nem tölt be
« Reply #17 on: February 01, 2017, 14:32:54 PM »
Egy más okból sajnos megint újra kellett telepíteni a szimulátoros partíciót. Gondoltam, megér egy próbát, hogy újra megpróbáljam feltelepíteni a sceneryt.
Hátha vannak még csodák!
Igen, vannak!
Az aktiváláskor ugyan is kiírta, hogy a Serial code is banned.
Az LH Simulation szerint túl sokszor próbálkoztam felinstallálni a megvásárolt terméket, ami így is van.
Csak az a hiba, hogy azért próbálkoztam annyiszor, mert egyszer sem sikerült láthatóvá tenni.
Az Aerosoft, FSDreamtem, stb sceneryhoz nem kell bűvészkedés, hanem felinstallálom és ott van.
Tőlük lenne érdemes tanulni.
Ez a terméktámogatás pedig inkább ötletbörze.
Köszönöm szépen. Igyekszem ezentúl terjeszteni a scenery jó hírét.

Offline marci1229

  • Valued Customer
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 44
  • Marci1229
Re: LHBP 2017-ben nem tölt be
« Reply #18 on: February 01, 2017, 14:45:27 PM »
Elhiszem, hogy ezt nehezebb feltelepíteni. De gondolj bele. Ez azért van, mert ezzel óvják a Scenery-t a torrent feltöltésektől. Úgy van megcsinálva, hogy ne lehessen felrakni sehova. Biztonsági funkciók vannak benne amik nem minden esetben a legpontosabbak. Sajnos ez van. Saját véleményem szerint nincs még-egy ilyen jó Scenery.

Offline Biggerbear

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 10
Re: LHBP 2017-ben nem tölt be
« Reply #19 on: February 01, 2017, 20:51:16 PM »
Szia Marci!
Köszi, a Skypon küldtem ma neked egy igényt, hogy a kapcsolatokhoz adjalak.
Ha majd van rá érkezésed, nyugtázd légy szíves.
Szerinted milyen emailre írhatok, hogy azt a nyomorult szériaszámomat (amit mellesleg megvettem) érvényessé tegyék.
Az itt megadott  valami @lhsimulation emailre háromszor írtam segítséget kérve, de semmi választ sem kaptam.
Léteznek még egyáltalán?
Akkor pl. mi lesz, ha megunják a telepítést érvényesítő szerver működtetését? Akkor zsebre tehetjük. a sceneryt.

Offline marci1229

  • Valued Customer
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 44
  • Marci1229
Re: LHBP 2017-ben nem tölt be
« Reply #20 on: February 02, 2017, 18:10:42 PM »
Fognak ők válaszolni csak nem egyből. Szerintem hamarosan segítenek. Vagy ha nem akkor írj még egyet.

Offline tsGucci

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4.445
    • LHSimulations
Re: LHBP 2017-ben nem tölt be
« Reply #21 on: February 02, 2017, 20:56:26 PM »
Egy más okból sajnos megint újra kellett telepíteni a szimulátoros partíciót. Gondoltam, megér egy próbát, hogy újra megpróbáljam feltelepíteni a sceneryt.
Hátha vannak még csodák!
Igen, vannak!
Az aktiváláskor ugyan is kiírta, hogy a Serial code is banned.
Az LH Simulation szerint túl sokszor próbálkoztam felinstallálni a megvásárolt terméket, ami így is van.
Csak az a hiba, hogy azért próbálkoztam annyiszor, mert egyszer sem sikerült láthatóvá tenni.
Az Aerosoft, FSDreamtem, stb sceneryhoz nem kell bűvészkedés, hanem felinstallálom és ott van.
Tőlük lenne érdemes tanulni.
Ez a terméktámogatás pedig inkább ötletbörze.
Köszönöm szépen. Igyekszem ezentúl terjeszteni a scenery jó hírét.

Szia, újraaktiváltuk kódodat. Elég az LHSproductact-ot újraindítani.

Ezt az üzenetemet láttad?

Van egy program amivel meg lehet nézni, milyen dll-ek hiányozhatnak. Amikor működik, akkor is dobni fog jópár figyelmeztetést, de ha nem működik a dll normálisan akkor még többet.
Egyszerűen ki kell csomagolni, futtatni és az LHBP_objectPlacer.dll-t megnyittatni vele.

https://drive.google.com/file/d/0B3PRo0hefj60MWQ1SnpJSzFyZ2M/view?usp=sharing


SZerintem valamilyen NET+ vagy Frame hiányzik és amiatt nem megy.

Lima Hotel Simulations - Flight Simulator scenery design for Hungary

Offline ViktorEcho

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Re: LHBP 2017-ben nem tölt be
« Reply #22 on: February 09, 2017, 11:15:45 AM »
Sziasztok!

Tegnap frissítettem Prepar3D_v3_Academic_3.4.22.19868-as verzióra, azóta hibaüzenet nélkül kilép a P3D ha az általatok készített sceneryn vagyok. Ezt előtte nem csinálta, Simconnectem a legújabb, minden más stimmel, rendesen működik, csak LHBP-n nem :(

Offline Biggerbear

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 10
Re: LHBP 2017-ben nem tölt be
« Reply #23 on: February 09, 2017, 16:44:29 PM »
A Dependency Walker ezeket hiányolja. Ezek közül ha a Msvcr80.dll valóban nem lenne a gépen, akkor más programokkal is gond lenne, Viszont fent van és regisztrálva van.
Mint kiderül a program az FSX dosziében kereste ezeket a dll-eket és ott valóban nincsenek.
Közben Marci nagyon rendes volt és próbált segíteni nekem, de neki sem sikerült. Néhány jetway van a reptéren és az épületek helyén fekete pacnik.