Author Topic: Prepar3D v4 - 64 bit architecture  (Read 34798 times)

Offline tsGucci

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4.479
    • LHSimulations
Re: Prepar3D v4 - 64 bit architecture
« Reply #30 on: August 15, 2017, 08:47:44 AM »
Dear TSGucci, I was working soo hard to help you out! For this occasion my serial has been banned! I could have sent the logs but it's now not possible! :( Can u pls help me, I didn't share it, just must have activated it several times because of testing! Thanks in advance! Best wishes!

I have same problem here also, activations runned out and my serial is not working anymore :(

However i managed to run the configurator and sent you the log ;)

Thank you! I have unlocked your regcodes. Please run the LHSproductact.exe to reactivate your scenery.

Unfortunately we still have to work on the dll.

Lima Hotel Simulations - Flight Simulator scenery design for Hungary

Offline Miksu1977

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 11
Re: Prepar3D v4 - 64 bit architecture
« Reply #31 on: August 15, 2017, 16:37:45 PM »
Thank you so much for your efforts  :) Waiting for the dll-fix

Offline komaromiB

  • Valued Customer
  • Jr. Member
  • *****
  • Posts: 11
Re: Prepar3D v4 - 64 bit architecture
« Reply #32 on: August 15, 2017, 17:26:37 PM »
Thank you so much :D Serial is working again!

Offline hamza1213

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Re: Prepar3D v4 - 64 bit architecture
« Reply #33 on: August 16, 2017, 09:04:27 AM »
Hello, downloaded P3D v4 version and your moduls and Sceneryconfigurator from previous post. When I lunch LHSproductact I still get 303- Can not download the file.

Offline LBW737

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
Re: Prepar3D v4 - 64 bit architecture
« Reply #34 on: August 17, 2017, 08:28:52 AM »
Also my serial is banned. Please unlock. If you need further details please let me know.

Offline tsGucci

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4.479
    • LHSimulations
Re: Prepar3D v4 - 64 bit architecture
« Reply #35 on: August 19, 2017, 22:11:32 PM »
Also my serial is banned. Please unlock. If you need further details please let me know.

Thank you! I have unlocked your regcodes. Please run the LHSproductact.exe to reactivate your scenery.

Lima Hotel Simulations - Flight Simulator scenery design for Hungary

Offline shadders

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re: Prepar3D v4 - 64 bit architecture
« Reply #36 on: August 20, 2017, 12:28:42 PM »
Hello, i've been wanting to try the beta LHBP, so i downloaded everything needed from your previous posts. However upon installation i was asked for a registration code, do i need to purshase it?

Offline komaromiB

  • Valued Customer
  • Jr. Member
  • *****
  • Posts: 11
Re: Prepar3D v4 - 64 bit architecture
« Reply #37 on: August 20, 2017, 12:57:27 PM »
Of course you have to! It's a payware product, the Beta is for those who have already purchased the addon however it's not working properly for now!

Offline LBW737

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
Re: Prepar3D v4 - 64 bit architecture
« Reply #38 on: August 21, 2017, 14:10:53 PM »
I'm still getting error 303. Can't download the file  :(

Offline tsGucci

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4.479
    • LHSimulations
Re: Prepar3D v4 - 64 bit architecture
« Reply #39 on: August 21, 2017, 15:13:02 PM »
I'm still getting error 303. Can't download the file  :(

We still need to work on the installer. As long as there is no new build, you will get the message unfortunately.

Lima Hotel Simulations - Flight Simulator scenery design for Hungary

Offline LBW737

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
Re: Prepar3D v4 - 64 bit architecture
« Reply #40 on: August 21, 2017, 18:17:44 PM »
Ok thanks for letting me know. I'll wait.

Offline shadders

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re: Prepar3D v4 - 64 bit architecture
« Reply #41 on: August 22, 2017, 19:36:48 PM »
Oh ok in that case i'll wait for the release build, i hope all goes well and will be getting it soon as its way better than aerosoft's.



@tsGucci do you think we could get the sode jetway treat? :D
« Last Edit: August 22, 2017, 19:44:07 PM by shadders »

Offline tsGucci

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4.479
    • LHSimulations
Re: Prepar3D v4 - 64 bit architecture
« Reply #42 on: August 24, 2017, 23:16:35 PM »
There is a new installer available (Build 12). Still Beta!

The Error 303 should be solved now. After the installation the LHBP_objectPlacer_ucs2.dll file should be downloaded into the Modules folder.

Unfortunately the dll still does not work with P3D v4 we still have to fix that. But at least the installation and activation should be flawless.

https://drive.google.com/file/d/0B3PRo0hefj60bTM1TUtiUllXQlU/view?usp=sharing

Thanks for the feedback!

Lima Hotel Simulations - Flight Simulator scenery design for Hungary

Offline niberon

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re: Prepar3D v4 - 64 bit architecture
« Reply #43 on: August 25, 2017, 18:42:36 PM »
now working. thx.

Offline TroWs

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re: Prepar3D v4 - 64 bit architecture
« Reply #44 on: August 25, 2017, 20:59:16 PM »
Me dont work. :(
I play pro plus