Author Topic: Prepar3D v4 - 64 bit architecture  (Read 53572 times)

Offline jodle

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 15
Re: Prepar3D v4 - 64 bit architecture
« Reply #150 on: October 25, 2017, 17:06:08 PM »
After installing other airport. Buildings in LHBP gone. New airport was added by p3d addon.
Any idea how solve it?

Offline Enzo

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 12
Re: Prepar3D v4 - 64 bit architecture
« Reply #151 on: October 25, 2017, 18:54:25 PM »
Communicating with the server...
LHSimulations - Online product activator, V 3.6 Build : 08.24.2017
303 - Can not download the file

Administartor rights
Built 13

Offline tsGucci

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4.537
    • LHSimulations
Re: Prepar3D v4 - 64 bit architecture
« Reply #152 on: October 25, 2017, 22:35:58 PM »
Dear all,

Thanks for all the feedback!
Please give us some time to fix the issue.

slait! Thank you again for your support! Check here: http://lhsimulations.com/forum/index.php?topic=720.msg16282#new

Lima Hotel Simulations - Flight Simulator scenery design for Hungary

Offline slait

  • Valued Customer
  • Jr. Member
  • *****
  • Posts: 16
Re: Prepar3D v4 - 64 bit architecture
« Reply #153 on: October 25, 2017, 23:08:05 PM »
Thanks so much for the recognition. I'm just thankful and glad that you have continued to support your products so that they can continue to be enjoyed in our new flight Sim platform. It's much appreciated.

Offline kityatyi

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 44
Re: Prepar3D v4 - 64 bit architecture
« Reply #154 on: October 28, 2017, 02:50:46 AM »
Slait, do you have autumn foliage?

Offline tsGucci

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4.537
    • LHSimulations
Re: Prepar3D v4 - 64 bit architecture
« Reply #155 on: October 28, 2017, 20:37:52 PM »
Dear all,

The scenery cfg anomaly should be solved now.

Attached the version 1.5.1.0  DLL. It reads the UTF-8 and UCS-2 format scenery.cfg without problem. Please give it a try.

Lima Hotel Simulations - Flight Simulator scenery design for Hungary

Offline komaromiB

  • Valued Customer
  • Jr. Member
  • *****
  • Posts: 11
Re: Prepar3D v4 - 64 bit architecture
« Reply #156 on: October 28, 2017, 21:01:35 PM »
Hey guys, the notorius Error 302 has just come alive! :((( Pls help me out, really would mean a lot! Thx :P

Offline slait

  • Valued Customer
  • Jr. Member
  • *****
  • Posts: 16
Re: Prepar3D v4 - 64 bit architecture
« Reply #157 on: October 28, 2017, 21:23:01 PM »
Confirmed working well here, thanks!

And to answer the question, no there does not appear to be seasonal textures outside of summer and winter.

Offline kityatyi

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 44
Re: Prepar3D v4 - 64 bit architecture
« Reply #158 on: October 29, 2017, 00:28:38 AM »
I don't know what happened with the seasonal textures. Also I can recall there used to be a season switcher under P3D V3. Or not? I am not quite sure. But right now there is definitely no season switcher utility and there are only two texture sets: summer and winter.

Offline chasordod

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 17
Re: Prepar3D v4 - 64 bit architecture
« Reply #159 on: October 29, 2017, 09:53:32 AM »
New dll working for me, too. Thanks for that.

As for others, only summer and winter textures showing.

Offline tsGucci

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4.537
    • LHSimulations
Re: Prepar3D v4 - 64 bit architecture
« Reply #160 on: October 29, 2017, 10:35:48 AM »
I don't know what happened with the seasonal textures. Also I can recall there used to be a season switcher under P3D V3. Or not? I am not quite sure. But right now there is definitely no season switcher utility and there are only two texture sets: summer and winter.

There has been always Summer and Winter, never autumn or spring. Season switcher is only for older product. Now it is entirely handled by the dll.

Lima Hotel Simulations - Flight Simulator scenery design for Hungary

Offline tsGucci

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4.537
    • LHSimulations
Re: Prepar3D v4 - 64 bit architecture
« Reply #161 on: October 29, 2017, 10:49:58 AM »
Hey guys, the notorius Error 302 has just come alive! :((( Pls help me out, really would mean a lot! Thx :P

Done.

Lima Hotel Simulations - Flight Simulator scenery design for Hungary

Offline kityatyi

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 44
Re: Prepar3D v4 - 64 bit architecture
« Reply #162 on: October 29, 2017, 11:05:24 AM »
Done.

Really? Was there no autumn foliage ever? How the heck did I not notice that. :-)

Offline elgster

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: Prepar3D v4 - 64 bit architecture
« Reply #163 on: October 29, 2017, 11:48:05 AM »
Now i got the 302 as well. Could you fix it.

Morten

Offline Enzo

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 12
Re: Prepar3D v4 - 64 bit architecture
« Reply #164 on: October 29, 2017, 12:21:27 PM »
Installing the last version with Administrator rights I receive: