Adatvédelmi szabályok

Az adatkezelésért felel?s
A GDPR adatkezelésért felel?s ezen a weblapon:

Vállalat neve: LHSimulations Kft. (kés?bb: LHSimulations)
Székehyle: 9700 Szombathely, Kodály Zoltán u.5., Magyarország
Adószám: 23876336-2-18
EU adószám: HU23876336
Cégjegyzékszám: 18-09-110992, kiállította a Szombathelyi Megyei Cégbíróság
Bankszámlaszám: 10702088-67191738-51100005 (HUF), SWIFT kód: CIBHHUHB
E-mail: info@lhsimulations.com

Az LHSimulations minden személyes adatot bizalmazasan kezel, kizárólag a rendelés teljesítéséhez használja fel, és semmilyen formában nem adja tovább harmadik félnek, kivétel a kiszállítást végz? megbízott vagy szerz?dött szolgáltatónak. Ekkor azonban, az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak meg?rizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelel?en járunk el. A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítése statisztikai célokból. (IP cím, látogatás id?tartama, stb). Ezeket az adatokat az LHSimulations Webshop kizárólag jogilag hitelesen indokolt, és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére. A webáruház böngészése folyamán biztosított hírlevél feliratkozás során megadott adatokat a bizalmasan kezeli, leiratkozás biztosított, továbbá kérhet? az Ügyfélszolgálati elérhet?ségek valamelyikén. Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban az info@lhsimulations.com e-mail címen. A jelen általános szerz?dési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollev?k között kötött szerz?désekr?l szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefügg? szolgáltatások egyes kérdéseir?l szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók.

17/1999 (II.5.) trv.: http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99900017.kor

2001. évi CVIII. trv.: http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A0100108.TV

A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja az LHSimulations Kft. Általános Szerz?dési Feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.

Az LHSimulations Kft. elektronikus kereskedelmi szolgáltatásai egyedi email címmel és jelszóval vehet?k igénybe. Az E-mail cím és a hozzá tartozó jelszó azonosítja a vásárlót, használata hitelesen bizonyítja, hogy a vásárlást a Vásárló vitte véghez. A vásárlást számítógépes rendszerünk rögzíti, arról azonnali visszaigazolást küld. A Vásárló teljes felel?sséget vállal a jelszó kezeléséért, azt harmadik fél részére nem ismerteti. Az LHSimulations Kft. nem vállal felel?sséget azon károkért, amelyek a jelszó illetéktelen használatával keletkeztek akár a Vásárlónál, akár harmadik személlyel szemben.

A 2011. évi CXII, törvény (Infotv.) 68§ (6) bekezdése alapján az adatkezelés jogát Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság az LHSimulations Kft-nek megadta. Az adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-55392/2012

A személy, legyen az természetes vagy jogi személy felel?s a személyes adatok feldolgozásának felügyeletében.

Szerver log fájlok

A weboldalunkat használhatja személyes adatainak megadása nélkül. Minden alkalommal, amikor felkeresi a weboldalunkat, felhasználói adatok továbbítódnak a webböngész?jéb?l és azokat protokol fájlokban mentjük (szerver log fájlok). Ezek az adatok például a felkeresett weboldal címe, a felkeresés ideje és dátuma, a transzferált adatforgalom ideje. Ezek az adatok csak a hibamentes m?ködést szolgálják és a weboldalunk fejlesztését. Ezen adatok hozzárendelése specifikus személyhez nem lehetséges.

Adatok gy?jtése, feldolgozása Kontakt formula / Hibabejelentés és Komment esetén

Kontakt formula / Hibabejelentés és Komment használat esetén csak azon személyes adatokat (név, email cím, üzenet) gy?jtjük, amelyeket eljuttat hozzánk. Az adatok feldolgozása csak a kapcsolatfelvétel érdekében történik. Az üzenet elküldésével hozzájárul az adatok feldolgozásához. A feldolgozás a GDPR 6 cikkely 1 bekezdése szerint történik. A hozzájárulás visszavonása bármikor történhet, amennyiben ezzel kapcsolatban megkeres minket, de a visszavonás az addig feldolgozott adatokra nem lehet visszamen?legesen érvényes. Csak az email címét fogjuk használni a kérés teljesítéséhez. Végül az adatai törlésre kerülnek, hacsak nem egyezik bele az adatai tovább használatához és feldolgozásához.

Ügyfélfiók

Amikor egy ügyfélfiókot nyit, személyes adatokat kell megadnia. Ezen adatok feldolgozásának célja, a vásárlási élmény javítása, a megrendelés teljesítésének egyszer?sítése. A feldolgozás a GDPR 6 cikkely 1 bekezdése szerint történik. A hozzájárulás visszavonása bármikor történhet, amennyiben ezzel kapcsolatban megkeres minket, de a visszavonás az addig feldolgozott adatokra nem lehet visszamen?legesen érvényes. Csak az email címét fogjuk használni a kérés teljesítéséhez. Végül az adatai törlésre kerülnek, hacsak nem egyezik bele az adatai tovább használatához és feldolgozásához.

Megrendeléskor gy?jtött személyes adatok gy?jtése és feldolgozása

Amikor egy megrendelést elküld, akkor csak azokat a személyes adatokat gy?jtjük be, amelyek a megrendelés teljesítéséhez és kezeléséhez szükségesek. Az adatok megadás elengedhetetlen a szerz?dés létrejöttéhez. Az adatok megadásának visszautasítása a szerz?dés létrejöttének meghíúsulását eredményezi. A feldolgozás a GDPR 6 cikkely 1 bekezdése szerint történik és a szerz?dés létrejöttéhez szükséges. Nem továbbítjuk az adatok a külön beleegyezése nélkül 3. félnek. Ez alól kivételt képeznek azok a szolgáltatók akik szerz?dés teljesítésének érdekében állnak az LHSimulations-al kapcsolatban vagy a megrendelés feldolgozásához szükségesek. Ebben az adatvédelmi szabályzatban felsoroltakon kívül a következ? kategóriába es? fogadók lehetnek: szállítást végz?k, fizetési szolgáltatást nyújtók, megrendelés feldolgozók, web tárhely biztosítók, informatikai szolgáltatók, csomagszállítók. Minden esetben szigorúan megfelelünk a jogi követelményeknek. Az átadott információk köre minimalizálva van.

Az email cím használata hírlevelek küldésére

A szerz?déses kapcsolaton kívül, az email címét felhasználjuk hírlevelek küldésére marketing célokkal, amennyiben ebbe kimondottan beleegyezett. A feldolgozás a GDPR 6 cikkely 1 bekezdése szerint történik. A hozzájárulás visszavonása bármikor történhet, amennyiben ezzel kapcsolatban megkeres minket, de a visszavonás az addig feldolgozott adatokra nem lehet visszamen?legesen érvényes. Csak az email címét fogjuk használni a kérés teljesítéséhez. Végül az adatai törlésre kerülnek, hacsak nem egyezik bele az adatai tovább használatához és feldolgozásához. Leiratkozhat a hírlevél listáról bármikor a hírlevélben található leiratkozás linken vagy felveheti velünk a kapcsolatot kérve a leiratkozást. Ekkor a disztribúciós listáról lekerül az email címe.

PayPal

Amikor PayPal-al fizet, a fizetési adatait a PayPal-nak továbbítjuk (Europe) S.a.r.l. et Cie, S.C.A., 22-24 Boulevard Royal, L-2449 Luxembourg (kés?bb “PayPal”). A tranzakció a GDPR 6 cikkely 1 bekezdése szerint történik annak megfelel?en, hogy ez a fizetés feldolgozásához szükséges. További információkhoz az adatvédelmi törvényr?l, beleértve a hitelintézetek felhasználásáról, kérem tájékozódjon a PayPal adatvédelmi szabályzatából: https://www.paypal.com/uk/webapps/mpp/ua/privacy-ful?l.

Sütik / Cookies

A weboldalunk sütiket használ. A sütik kicsi szöveges fájlok, amelyek a felhasználó internetes böngész?je hoz létre a számítógépen. Amikor a felhasználó felkeres egy weboldalt, sütik kerülhetnek létrehozásra a felhasználó számítógépén. A sütik olyan karakterláncot tartalmaznak, amelyek képessé teszik a böngész?t arra, hogy felismerje, hogy a weboldal újra behívásra került. Sütiket használunk azért, hogy a felhasználói élményt javítsuk, weboldalt biztonságosabbá és hatékonyabbá tegyük. Sütiket lehet?vé teszik, hogy érzékeljük, hogy a böngész? weblapot vált és ezután ajánlatokat tehessünk. A weboldalunk sütiket használ ahhoz is, hogy analizálhassuk a weboldalunkra látogató felhasználók viselkedését.

We also use cookies to address visitors to other websites with targeted marketing relating to their interests.

Processing is carried out on the basis of § 15 (3) TMG (Telemedia Act) as well as art. 6 (1) lit. f GDPR due to our justified interest in the purposes above. The data collected in this way is pseudonymised using technological measures. It is therefore not possible to connect the data to your person. The data will not be stored together with other personal data pertaining to you. You have the right to veto this processing of your personal data according to art. 6 (1) lit. f GDPR by contacting us, for reasons relating to your personal situation.? Cookies will be stored on your computer. You therefore have full control over the use of cookies. By choosing corresponding technical settings in your internet browser, you can prevent the storage of cookies and transmission of the data they contain. Cookies which have already been saved may be deleted at any time. We would, however, like to point out that this may prevent you from making full use of all the functions of this website. Using the links below, you can find out how to manage cookies (or deactivate them, among other things) in major browsers:

Chrome Browser: https://support.google.com/accounts/answer/61416?hl=en
Internet Explorer:? https://support.microsoft.com/en-us/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies
Mozilla Firefox: https://support.mozilla.org/en-US/kb/enable-and-disable-cookies-website-preferences
Safari: https://support.apple.com/guide/safari/manage-cookies-and-website-data-sfri11471/mac

Use of YouTube

Our website uses YouTube LLC’s function for the embedding of YouTube videos. (901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA; “YouTube”). YouTube is an affiliated company of Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA;“Google”). This feature shows YouTube videos in an iFrame on the website. The option “advanced privacy mode” is enabled here. This prevents YouTube from storing information on visitors to the website. It is only if you watch a video that information is transmitted to and stored by YouTube. Further information on the data collected and used by YouTube and Google, your rights and privacy can be found in YouTube’s privacy policy (?https://www.youtube.com/t/privacy?).

Use of social media buttons.

In order to increase the protection of your data when you visit our website, these buttons are not fully integrated into the page as plug-ins and only fully operational when using an HTML link. This type of integration ensures that no connection to the respective social media servers is established when a page of our website containing such buttons is accessed. When you click on the button, a new browser window opens and calls up the respective social media page, where you can interact with the plug-ins there (if necessary after entering your login data).

Duration of storage

After contractual processing has been completed, the data is initially stored for the duration of the warranty period, then in accordance with the retention periods prescribed by law, especially tax and commercial law, and then deleted after the period has elapsed, unless you have agreed to further processing and use.

Rights of the affected person

If the legal requirements are fulfilled, you have the following rights according to art. 15 to 20 GDPR: Right to information, correction, deletion, restriction of processing, data portability. You also have a right of objection against processing based on art. 6 (1) GDPR, and to processing for the purposes of direct marketing, according to art. 21 (1) GDPR.

Contact us at any time. Our contact details can be found in our imprint.

Right to complain to the regulatory authority
You have the right to complain to the regulatory authority according to art. 77 GDPR if you believe that your data is not being processed legally.

We are using cookies. / Sütiket használunk. more information / több információ

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close