Scenery design > Scenery Showroom

Hungary Scenery Project / LHSM, Sármellék X-Plane Konverzio

(1/2) > >>

misu:
Sziasztok!

Nekialltam egy X-Plane konverzionak, de sajnos nagyobb falat mint egy egyszeru konvertalas, mivel rengeteg objektum hol a fold alatt, hol pedig lebegve jelenik meg, ha engedelyezve van a kifutopalyak szintbeli elterese. Ha ez nincs, akkor nagyon szepen fut X-Plane alatt is! Nagy a valoszinusege, hogy elso korben csak a repteren talalhato epuleteket konvertalom at, mert azok kozul kevessel van csak gond.

Gratula es koszi a lehetoseget a konverziora!

m814:
Szia Misu!

Üdvözlünk a fórumon.
Átraktam a témát egy külön topikba.
Várjuk a híreket.

misu:
Szepen haladok :) Kesz vagyok az alaprajzzal, viszont behzuva x-plane ala el csuszva az egesz repter. A kerdesem az volna, hogy az FS-ben levo LHSM-re epitettetek a scenery-t, vagy "helyretettetek" a valos koordinatakra?

Azert kerdem, mert x-plane alatt pontosak szoktak lenni a repterek es kerdes hogy az xplanes repteret igazitsam-e az LHSM sceneryhez, vagy a scenery-t a repterhez? :)

koszi
misu

m814:
Igen.
Ez egy komoly dilemma volt.Sokáig rágódtunk rajta mitév?k legyünk, aztán gondolva az online pilóták által egyébként is gyakran tapasztalt z?rzavarra az eltér? sceneryk miatt.Úgy döntöttünk hogy a defaulthoz igazodunk hogy legalább a pálya ne legyen máshol.

misu:
Ok, akkor en is ahhoz fogom igazitani, igy remelhetoleg nem latszodnak majd mashol a gepek fs/xplane alatt
Koszi

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version