No, Sanyi!
Processzor, én saját tapasztalat alapján jobban ajánlom neked az i5-750-et. Amíg a 680-as 2 mag, 4 szál (Hyper Threading) Addig igaz a 750 "csak" 4 mag 4 szál, tehát nem HT-s, de ismer?snél FSX az i7-860 4/8 HT-ra köpködött nagyon. Arról nem is beszélve, hogy a 750-nek 2.66 - 3.2-ig légh?téssel simán húzható. Vízh?téssel, 3.4-3.5-ig nitrogénnel, 4.00-ig.

+ 750-ben több az L3 cache.
VGA az rendben, az SLI azt jelenti, hogy 2 kártyát (VGA-t) összekötsz egy SLI kábellel, és a két kártya egyszerre számol, ergo 2x annyi VGA teljesítmény. ATi-nál ugyanezt Corossfire-nek hívják.
Alaplap. Személy szerint Gigabyte fan vagyok, de meg is van az oka. Félelmetesen precíz, és tuningképes lapok. Nekem az i5-750 alatt egy Gigabyte P55A-UD3 pörög, és kiválóan teszi a dolgát.
Memória. Nálam 4x1GB Geil Ultra 1333-as ketyeg Dual CH-n, teljesen kiváló. szvsz. felesleges 1600, A proci buszsebessége egyébként is csak 1333 nem fogja kihasználni. Ha viszont igazán jó ár/érték arányt akarsz, akkor Kingston HyperX-et veszel, mert az bajnok.
Oprendszer. Mindenképpen Win7. Az XP SP3-al, gyakorlatilag használhatatlan lassúsággal megy a rendszerem, még miután az alaplapi driverek a helyükön vannak is. Startmenü klikk 15mp minimum... Szóval XP már felejt?s.
Táp. Ne vegyél noname tápot, mert az a névleges teljesítmény töredékét adja csak le. Amit vehetsz, FSP, CHIEFTEC, GIGABYTE, THERMALTAKE, COOLERMASTER, (állítólag a HKC-k is jók bár még nem láttam egyet sem.) ENERGON, és ENERMAX.
A tápra kiemelt fontossággal figyelj, mert ha az gáz, az egész rendszered gáz. Javaslom, nézd össze az összeválogatott hardverek, max. TDP-jét (Max. áramfelvétel pl. i5-750-nek 95w) és adogasd össze, számolj rá kb. 15-20% ingadozást, és úgy jön ki mekkora táp kell. VGA jóval 200 felett lesz valószín?. Ha meg SLI-t akarsz, akkor meg 2x200... szóval csak óvatosan. 550-es Chieftec van az enyémben is, igaz nekem csak egy 260GTX SOC van bent, az megáll 170-180W-nál szerencsére, úgyhogy 50W pluszt hagytam rá, így jött ki az 550.
Remélem segítettem.