Kedves LHS csapat,
Köszönöm a választ, mi sok kérdésre adott magyarázatot számomra.
Az, hogy a cég hogyan tevődik össze és miként működik, az még nagyobb elismerést váltott ki belőlem.
Évekre visszamenőleg, minden sceneryt beszereztem, miket elkészítettek. Bátran állítom, hogy több "nagyobb céget" megelőző minőségben...
Igen, sajnos (vagy nem), de az új platformok megjelentek. Én is már a P3Dv4+ használom. Mi felhasználok, csak "elvárjuk", hogy a már elkészült repterek updetelve legyenek ezen platformra is. Nem belelátva, hogy ez milyen sok munka a háttérben. Na, és főleg úgy, hogy ez nem napi foglalkozásban történik. Anno, el lettünk "kényezteteve" a repertoárral...
Igen, jó lenne akár LHDC repteret is használni..., de talán mindenek előtt LHBP v2... Mint jeleztem, már sok fórumon olvasva, nagyon várják a szimulátorosok. A mostani kiadás is még mindig használatos. De, az évek során történt változások (és a technológia is) kéreti magát a 2.0 verzióra. Mi úgy gondoljuk, hogy akik egy nagy repeteret tudtak, ilyen minőségben elkészíteni (anno), azok munkája minden türelmet megér, hogy egyszer csak elkészüljön az "új kiadás". Nem kétséges, hogy igen is üzleti alapokra kell helyezni a kiadást, mint teljesen új produktumot. Biztos, hogy sokan várják, és nem csak egy "kis számú felhasználó"...
Részemről, további nagy érdeklődés kiséri az LHBP v2 kiadást. Mikor majd elkészül, méltán lehettek büszkék, hogy ezt egy kicsi, de nagyon tehetséges magyar csapat, cég készítette, fejlesztette tovább.
Kívánok ehhez kitartást, jó munkát, kellő szabadidőt..., és mindent, mi ehhez még szükséges...
Baráti üdvözlettel!
Péter