Szia Mindenkinek! Új vagyok itt és az egyik Team-tag javaslatára regeltem be. Szóval. Örülök, hogy Köztetek lehetek. Van azonban egy problémám (kinek ne lenne...) Sajnos eleddig egyik Sceneryben sincsen Százhalombatta és környéke (Száz... és nem:Szász...) Bár Bp-en lakom, de ott dolgozom a finomítóban...hát, nem kis objektum! Tényleg akkora, mint egy kisváros! És az éjszakai fényei...csodálatosak! (m?szakozom, tehát úúútálni kellene azokat...)Plusz az er?m? a 250 méteres betonkéményeivel... Eddig nem is akkora, meg nem is jó helyen voltak!
Amit fel tudok ajánlani, az rengeteg fénykép az üzemekr?l (Szigorúan nem hivatalosan!) és annyi info, amennyit akartok.És hajlandó lennék megtanulni a készít?progikkal banni ezért... Ja, van egy helipadunk is (el is nevezhetnénk: LHDF-a Dunai Finomító után szabadon). Szóval bármilyen segítség adására nyitott vagyok, csak csináljuk, már végre meg!Tudom, hogy csak most indult be ez az oldal, tudom, tudom. De ez egyszer?en nem hiányozhat a palettáról, egyedül meg képtelen lennék rá... Ha egyébként is bármiben tudnék segíteni, akkor írjatok (..................). Ezen meg elérhet? vagyok.Köszi Mindenkinek, akármi is lesz a válasz...