Author Topic: OFF Topic  (Read 9282 times)

Offline Péter

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
OFF Topic
« on: April 10, 2012, 20:40:09 PM »
Ismét sziasztok!
Örülök annak hogy fejlödik a tevékenységük, és különösképpen annak hogy alakulóban van a Magyar talajt dicsöitô munkájuk. Örülök annak hogy fizetössé válik a munkájuk, abban a reményben hogy feltúrbósitja a munkájukat és hogy termékek mennyiségét gyarapitja. Nekem már annyira összegyültek a gondolataim hogy már nem birok magamal, és mindent lepróbálok érthetöen leirni. Eldöntöttem magamban azt hogy brutális összintességel mindent leirok, attól függetlenül hogy tudatában vagyok annak hogy annak ellenére hogy figyelmeztetésként megmondtam elöre mégis roszúl fog esni valakinek az amit írok. De kijelentem hogy senkit sem kívánok megsérteni, még akkor sem, ha az úgy t?nik a mondatokból. A szándékom a hozzásegítés abban hogy kifejlödjön egy Magyar ékszer amely minôségi munkát készit a FSX toldalékokban a megfelelö termékskálával Magyarország dicsöségére, amely mind a földönfutó szimulátorosok és a hivatalban végzô pilóták, legyen az civil vagy katonai, állami vagy magáncéges felhasználó. Egy pár érzékeny területre fogok kitérni, és elnefeledjék hogy ne nekiugrásnak vegye bárki!
 
A termék:
Egy kis hozzáfûzés az elöbbi fórum-bejegyzésemhez. Legyenek szivesek csinálni egy adott repülötérnek a kontról-paneljén választhatóságot. Legyen választható a fotószénery felbontás. Legyen példáúl 7cm-1m. Akiknek van 1Gb videókártyája, az hagy gyönyörködjön a 7cm Magyar fotó-talajnak mert a video-kártya megengedi szaggatás nélkül mert az egész reptér fotó-talaj belefért a memóriában. Ez egy fontos hozzá adott érték. Ez csak felgradálja a repülötér AddOn-t. Továbbá, a felhasználóknak bizonyos gyorsaságú számítógépjuk van. Ne keljen bemenni fájlokban és vacakolni, kísérletezni, idôt pocsékolni. A kontról-paneljén lehessen be és ki-klickelni három fô területen is:
1. Szórakoztató tulajdonságok: Egy bús komor valódi pilóta talán nem akar semmi szórakoztatási jelenségeket amikor gyakorol egy repülötéren. Lehessen neki pl. ki-klickelni a LHDC-n a vonatot, és semmiféle repülö kacsát nem akar amikor leszál az utasszállító-repülövel. Miközben a földön-fútó szimulátoros mindent akar mert helikopterrel szórakozik és felfedezön van a reptéren, és ô mindent beklickel ami csak létezik.
2. Gyors vagy lassú számítógép: Egy lassú gép tulajdonos ki-klickelheti az autós forgalmat mert szörnyen szaggat a kép.
3. Videó-memórija: Akiknek van 1Gb memórija az választja a 7cm fotó-talajt.
 
Honlap:
Egy honlap több részböl áll, és az ön honlapjukat böngészve szenvedek, mert az szinte minden területen hibás vagy súlyosan alulteljesít. De a fö területen egy nagy jeles, és azon a hajszálon kapaszkodik a honlapjuk. Az igazság az hogy nagyon igényes vagyok a minöségre, és inyencségre vagyok hajlamos egy pár területen. Az én személyes véleményem szerint az ön honlapjuk az egyik legroszabban megtervezett és átgondolt honlap egyike amelyet valaha böngésztem. Vannak honlapok amelyek egyszerübbek de paraméterekben magas megfelelö profi szintet tart.
A honlapjuk: Strukturában, dezájnban, felépitményben a legnagyobb alúlteljesítést mutatja.
A tartalma, azaz a szöveg és képek szerkesztésén van javítani való. De az a hajszál amin kapaszkodik; az a "honlapjuk lelkülete".
A honlapjuk lelkülete, az valójában a legeslegmagasabb szintet képviseli amit valaha tapasztaltam.

Aki embernek tekintheti magát - az valójában megérzi és a kalapját leveszi és meghajól tiszteletböl irántatok, akik a cég magját, tulajdonosait képezi. Félreérthetetlen jószándékúak vagytók; látszik és érezhetö a harmónia, a kompromiszum készség a közös ügyért és az a közös cél hogy mit is akartok elérni, azaz a kiválo minöségi AddOn-ok készitése a repülöszimulátor-közönségnek, a Magyar területü területek iránt amit még senki nem volt eddig hajlandó megcsinálni.

A honlap lelkületét a szöveg tartalma adja és árulja el. Ezt felfogta és megértette az AVSIM recenciósa amikor LHDC boncolgatta. Ami biztos, az az hogy a honlapjuk tartalmát is elolvasta, talán még fórum bejegyzéseket is. De viszont hogy befeketítsem a honlap szövegrészt, azt kell mondanom hogy ami van az jó, de viszont hianyos. Attól függetlenül hogy a lelkületet adó szöveg saját szinvonalát képviseli. A képek reprezentácíós része sem jó (nem galériára gondolok), amely a honlap felépitési súlyos hibáival eggyütt sem elfogadható. Az egész honlapot újra kell tervezni. Ez nem egy rövid tervezési folyamat, mert aprólékos hosszú idôigényü munka lesz, amire aludni is kell, hogy a bölcsesség hagy virágozzon ki. Hozzáértô kell a hónlap világjaiban, azaz honlap projekt tervezése, mert az fog titeket képviselni, attól függetlenül hogy ki fogja programozni a leendö honlapjukat reményeim szerint. Összes paraméter amelyböl áll egy honlap, a lehetô legmagasabb szintre kell emelni ôket paraméterként. Olyan szinten legyen mint a lelkülete, azaz egy jövôbeli betévedö érdeklödö, vásárló már csak a szimpátia alapon fog majd venni Magyar AddOn-t a honlapjukról, annak ellenére hogy igazából nincs is rá szüksége. De viszont minöséget kapott, egy jó áron.

 
Termék portfólió:
Itt temérdeket lehetne írni, és a jövôben lehet hogy nekem vissza kell térni erre a témában. Annyi gondolatom van hogy Dunát lehetne rekeszteni. De röviden.
Németországot 11 területre osztották fel, German Airfields, 15 repülötér egyenként.
A kis Magyarországot 4 területre lehetne osztani: Hungary West North, South. Hungary East North, South. Azaz Dunántúl észak és dél; és Dunától innen észak és dél. Legyen az összes repülötér benne egy ilyen bundléban: Airports international & Domestic + Airfields + Grassfields official & unofficial. Ezt majd kiadva egy vastag DVD-case-ben benne papír manual amely tartalmaz repülötéri infókkal + az öszes terminal és Aerodrome chartokkal rendelkezik (mint ahogy PCAviator a MegasceneryX-ben csinálta a Box edition-ban), reptéri történelmet + 1:150 000 terminal VFR chart az egész Magyarország negyedét tartalmazva (kihajtógatós, ahogy a PCAviator csinálta) + külön DVD & Blu-ray lemez ahol HD minöségben lefilmezték az összes repülöteret helyben ahol pl. Dunántúl észak DVD-Box Miss Györ a narrátor (látszik és nem látszik a képen, röpke reprezentációkat csinál-interjúvol stb.), dél Miss Pécs: Dunától innen, észak Miss Debrecen, dél Miss Szeged. Bármelyik Miss város évjárat jó lesz, csak válalja el. Helyi repülötereken lehet egy kicsit variálni pl. Sármelléket Miss Balaton mutogathatja magát.

A Magyarország 4 részre osztása a fentiekben leirva vonatkozzon szintén ahol elkészitetik a Magyarország VFR fotó-talajt. 2-5m mesh, 30cm-tôl(város-falu) 1m/pixel felbontásban + fontos Autógénekkel. Pl. Tihany, Pannonhalma Esztergomi Bazilika stb.
Itt már 8 nagy dagi, vastag DVD-boxal fogtok rendelkezni amely kiváló és mennyiségben sok + értéket képvisel amely dicséri a Magyar nagyságát, vendégszeretetét. Itt egy olyan AddOn DVD-Box-ot fog kapni a vásárló (mely tartalmazza a fs2004 & FSX verzióját) amely eddig semmilyen producer nem csinált kiadványban. Továbbá a DVD-Box hátulján legyen az odairva hogy "Made in Hungary".

Ha már kiadós DVD-box-oknál járunk. A fenti 8 kiadványhoz majd csináltok régiós kiadványokat ahol a hangsúly fekszik a kiadós munka az autógén területén (3D buldings & objects) + 30cm/pixel fotó-talaj + mozgó animációkat & hangokat (itt az ORBX-tól lehet ellesni). Ajánlott regiós Deluxe munkáknak ajánlom: Duna-kanyar, Balatont egészében és a környéke a parthoz.
Ezenkívül valamilyen várost: pl. Esztergom, Szentendre, Pécs, Miskolc (mindegyik dimbes-dombos) 1m mesh.
Legyenek szivesek a Magyar államtól elkérni ingyenesen az ország légi-fotóját, mert ez nemzetérdek. Utána meg fizzessenek nektek a használatért, mert az is nemzetérdek hogy további munkájukban segitsenek.

Közben valahol missziót is csinálhattok. Itt aztán dögivel lehetnek ötletek. Itt már csak egy kis gondolatmozgatót: Miss Hajdúszoboszló elkésöben van, elromlott az autója Debrecen felé. Helikopterrel felszálsz a szoboszlói füvespályáról és meg kell keresni Debrecen felé. Amikor megtalálod kedves mogszólitások érnek téged egy valódi miss Hajdú-tól bejátszott hang, felszeded, irány Debrecen-Airport ott repülöre váltasz, irány a versenyre Miss Hungary -Balatonon tartva... az egész országot öszze szik-szak  külön minöségi résztörténetekkel. Legyenek annimációk, valódi hangok, fizessen Hajdúszoboszlói önkormányzat hogy a városukat, fürdö-promotálás; egy igazi hosszú sorozatos össze esö izgalmas történet. A világ legérdekesebb misszióját lehet itt majd összekovácsolni FSX & fs2004 számára. Legyen ez letölthetôs és DVD-Box-os. A Boxban legyen akkor + bónusz tartalom a DVD-n HD minöségü film részletek pl. a valódi hölgy narrátor stb. A misszió történet AddOn címe pl. "Miss Hungary". Legyen Magyar és Angol hangváltozatú; szóval dupla nyelven lehet bejátszani a hangokat. Lehet egy állambiztonsági misszió variációt is csinálni pl. "Hungarian Vario" legyen benne Szolnoki helikopter kommandós bázis is, kecskemét, Pápa, Taszár meg a többi... Államföt menteni civil helikopterrel... hôs leszel...  stb. A magyar állam fizessen számitógépenként hogy FSX katonai repülötereket használ gyakorlás szempontjából. Miss Hónvéd meg szintén DVD-Box bónusz filmezések a katonai bázisokról. De azt hiszem hogy a Szolnoki komandósok, Pápai harci-pilóták csak mégis Miss Hungary misszióval kezdik a szabadidô töltést; csak legyen egy elég gyors számítógép a bázison (összeépitem én nekik, csak fizesse valaki 4-magosat, de ingyenesen beállitom nekik a legjobb vizuális eredményért, és teljesítményért, sok dolgot kell beállitani). Egy harmadik az országot felfedezö lehet, barátot meglátogatni, alkatrészért repülni hogy egy másik repülöt megjavítani, a húgát hazahozni, a nôvérét meg elvinni, az öreg apját sürgösen elrepíteni a korházba stb. egy fémdarabot tettek az iránytü mellé és véletlenül a kecskeméti airshow-on átrepülnek stb. meglepô befejezôvel, egy randi vagy a kecskeméti fogdában stb. Már kezd ez lenni egy mozgalom, vagy nagyon elvagyok már itt tévedve. Pontot kell erre tenni.
 
 
Cégfejlesztés:
A távlati stratégija fontosabb a cég számára, mint egyéni kedves érzelmi kötôdések. Egymást emlékeztetni érveléssel ezen a területen idôvel eredményel járhat...
Cégnév:
Az önnök cégneve világ visszonylatban semmi féle emlékezö hatással nem bír (LHSimulations) az AddOn piacán.
Nincs érzelmi hatással. Nincs geografikus aszociálás.
Az önnök cége egy olyan országot képvisel világviszonylatban amely fontosságban és piaci pénzbeli AddOn-okban csak periférikus kicsi közönséget fog megtalálni és megragadni, magyarok és nem magyarok egyaránt. Pl. vannak ezek az óriási hónlapok ahol az összes producer-cég fel van listázva és rájuk klickelve felsorakozik a termékük. LHSimulations nem asszociál semmire és nem lehet emlékezni sem.

Vannak nagy producerek amelyek megengedhetik maguknak hogy bármely fantázia nevet viselhessenek. Pl. Aerosoft, Carenado, ORBX, Flight1, Just Flight, PCAviator, Abacus és mindenki tudja mirôl van szó. Utána van régió vagy ország specifikus kisseb producerek akik meggondoltan felvették a megnevezésüket. Itt a legismertebb, a legnagyobb amelyik igy választott pl. France VFR. Ettöl ""kissebek ismeretlenek"" pl. Pacific Islands (óceaniai szigeteket); Spain VFR, Turbine Sounds Studios (ez is önmagát árulja el hogy mit is csinálnak), VFRPoland, UK2000 Scenery (UK = United Kingdom), LatinVFR (spanyol ajkuak- közép dél-amerika), Thai Creation (ázsiai repterek), Turboprop Simulations, TropicalSim (karib-szigetek dél-amerika).
 Szóval aki egyszer rátévedt és felületesen akár megnézte mit csinálnak mindörökre tudja. Aki a jövôben látja a nevét ismét tudni fogja hogy ezek mifélét csinálnak; egy érzelmet is kelt, pozitivat vagy negativat, szimpatikus vagy nem érdekem, amatörök vagy profik; és itt jön ismét hogy ne rágjam tovább a honlap változtatássának a szükségességét ismét az alapjaiban. Nos mit is jelent LHSimulations egy kivülállónak, semmit. Egy a sokból ami jelentôsségel nem bír, átfut a szem rajta érzemtelenül jelentés nélkül.

Egy pár javaslat: HunSim, Hungary Simulations, HunVFR, HunniaVFR, Hungary VFR, és ezt a nevet képviselni egy vadonat új honlapon. Egyidöben visszont még egy pár évig linkelni kell a LHSimulations domain-nevét honlap-tartalom nélkül ehhez az új honlaphoz amely egy ország specifikus nével is szerepel.
 

Árazás-politika:
Ne árazzák ki magukat. Itt sokat lehet irni, de rövidre fogom. USCities Las Vegas - 1.84Gb anyagot, munkát lehet letölteni. Az egész Las Vegas városával elfáradoztak. 11 repülötér. 15 Euro. German Airfields 15 repülötér. 30 Euro. Sármellék 1 db repülötér, 1 db kicsi terminál épület. Az USA és Németország bír a legnagyobb súlyal az AddOn piacán, és áz emlitett példából elég nagy anyogot adtak az árhoz képest. Egy érték relációs árazást kéne megtalálni úgy hogy az ügyfél ne érezze magát becsapva és hogy jóizüen viszajön magától hogy ismét akar valamit venni a perifériás kinálatból. Árazási javaslatokkal nem merészelek belekavarodni itt a nyilvánoságban. Itt Sármellék és Debrecen anyag nagyság különbségi eltérés kell hogy legyen kihataással az árazásban.

A magán szimulátor egyéniségek saját használtra gondolatban legföbbkeppen magyarok lesznek, és hogy ismeretes nem olyan fizetésekkel birnak mint a nyugatiak. Árazás ilyen szempontból is fontos hogy tekintettel legyen. De viszont ahol pénzt jobban kiszedhetnek, az a magáncégek repülötéri tulajdonosoktól, állami civil és katonai felhasználóktól. Tôlük havi díj-alupú pénzbehajtást tessenek csinálni mert majd telik nekik hogy a pilótájukat és a személyzetet gyakoroltatják, és azt számítógépenként. Legyenek szivesek egyéni szerzôdéseket csinálni pl. LuftHansa cégnek jobban futja a nagyobb díj-teher, havi szinten, számítógépenként mint a küszködô és egy párszor becsödölt Sármellék-Balaton Airport. Legyenek szivesek mindent fizetössé tenni mert a bevétel kell nektek, hogy a munkátok gyorsabban haladjon. Azzaz ne csak Gyôr-Pér legyen fizetös, hanem a következô feldatálás-(verzió hibajavitás) után Debrecen, Balaton és Pécsért is.

A fáradozásom csak a legjobb szándékból van, és szívböl kivánom hogy nagyon sikeresek legyetek egy periférikus AddOn küzdelemben, és hogy a Magyar AddOn vonatkozások dicsöséget gerjesztjen hazánk iránt. Kérjetek állami támogatást, mert ez már nemzetérdekké vált. Üdv, Tóth Péter  (Svéd születésü lakos és csak Magyarországon üdülö egyéniség; dijnyertes 5-ös a Magyar helyesírás szabályaiban?!?)
« Last Edit: April 10, 2012, 20:51:00 PM by Péter »

Offline tsGucci

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4.538
    • LHSimulations
Re: OFF Topic
« Reply #1 on: April 10, 2012, 22:01:14 PM »
Szia Péter!


Jó hosszú írás  :)

A teljesség igénye nélkül megpróbálok reagálni az összes észrevételre.

A Control-Panel, tényleg jó ötlet, hogy az animációkat és az egyéb frame rate ev? dolgokat ki vagy be lehessen kapcsolni. Sajnos nagyon kevés programozási tapasztalatuk van, de gondolkozunk az ötleten. A fotóháttér viszont már jóval problémásabb. Egyrészr?l 7cm-es felbontás nem is hozzáférhet? másrészr?l ha választani lehetne közülük akkor mindegyiket kellene tárolni. Attól függ?en mennyi változat lenne, megnégyszereznénk a termék méretét. Annak nem biztos hogy örülne a felhasználó, hogy a merevelemezén feleslegesen tárolunk több száz megát. Másrészr?l ha nem bírja a gépe akkor a beállításokban le kell venni a fotóháttér felbontását.

Honlap: Azt mi is látjuk, hogy a dizájnban nem a legszebb. Ezen már dolgozunk, kisebb átalakításokat tervezünk, de egyel?re nagyon el vagyunk foglalva más dolgokkal. Struktúrába viszont nem tudom hogyan lehetne egyszer?bbet, struktúráltabbat csinálni.

Termék portfólió: A dobozos kiadás és egyéb óriási logisztikai feladatokat róna ránk, de ett?l függetlenül a kés?bbiekben nem zárjuk ki a lehet?ségét. Másfel?l nem fogunk megállni a magyar reptereknél. Valószín?leg LHBP után külföldi reptérbe fogunk bele, hogy melyikbe az a jöv? zenéje.
Ingyenes légifotó: Ez Magyarországon szinte kizárt. A légifotókért fizetni kell nem is keveset, Magyarország egész légifotója százmilliós ha nem milliárdos nagyságrendekben mozog.

Cégnév: Az LH, Magyarország ICAO kódja, vagyis fóniában Lima Hotel Simulations. Szerintünk ez a név a szimulátoros közösség tudatába szépen lassan bele fog ivódni ahogy az ORBX is (az sem egy túl sok mindent mondó név)


Sokmindent szeretnénk mi is jobban csinálni, de a kapacitásunk és a lehet?ségeink korlátozottak. Ha valamilyen fejlesztésbe bele is fogunk pl. weblap, akkor is a sceneryk készítése prioritást élvez, minden más csak másodrend?.

Szép napot!

Lima Hotel Simulations - Flight Simulator scenery design for Hungary

Offline Péter

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: OFF Topic
« Reply #2 on: April 11, 2012, 23:54:27 PM »
Hamar volt, sziasztok!
Van egy pár gondolatom amely fûzödik az elöbbihez, és egy pár új is.

Termék portfólió:
Akik a repülô szimulátor világában mozog. Az az idôk réges régjén mindannyian már megvették az "Aerosoft - Mega Airport Budapest". Az eladások ezen már réges régen már egy minimumra csökkent az elképzelt gondolatomban. Ráadásúl mostanában egy nagy gigantikus anyag feldatálás is volt neki. Ferihegy már meg van csinálva réges rég óta, egy kiváló munkában. LHBP szóval létezik; rátok meg temérdek sok munka vár egy olyanra amelynek már régen lecsilapodott a piaca.
De viszont megértem azt is hogy a Magyar 5 "Nemzetközi Repülötér" sorozat befejezôdött, azaz a sorozatban következne a LHBP.
Én viszont arra buzdítanék titeket hogy vessétek el a már létezö LHBP-t. Hagy következhessen inkább olyan Magyar repülöterek amely egyáltalán nincs. Legyen a következô sorozat a "Belföldi Repülöterek" válogatott kincsei, ebben a sorrrendben: Nyíregyháza, Szeged. + Nem nyilvános repülôtér: Békéscsaba, Kaposvár.
Merném álitani hogy e 4 Magyar repülötér-kincs, amely nem létezik, hamarabban végzik el munkában, kevesebb szenvedéssel mint LHBP-t, amely már létezik. Merem azt említeni hogy lehessen egy szavazás a honlapjukon hogy melyiket is választaná a közönség amely látogatja a honlapjukat. Egy kiküldött hírlevélben összelehetne gyorsan toborozni a rajongókat; tájékoztatni ôket, és szavazzanak. Ezt a szavazást lehetne is kiterjeszteni a példázott cégnévváltoztatásra is.

Sokaknak már terra-byte-tos HDD-jük van. Valójában igaz állitás az hogy nagyon nagy lesz a fájl ha minden talaj-verzió benne lesz egy adott AddOn-ban. Azt lehetne javasolni egy kis infóval hogy míert is vann többféle variáció ugyanabból az AddOn-ból. Akinek 15 vagy 30cm talaj kell, az az ürge hadd töltse le azt a verziót. Majd akinek 50cm vagy 1m-t tölt le mert kicsi a videómemóriája, tölti az utóbbit. Legyen kettô, három fotó-talaj méret repülô terenként. Elnefeledjük azt hogy milyen gyönyörû, élethû lesz a talaj, közelrôl.

Bevételek:
A honlapjukon mindenképpen legyen egy donáció gomb. Lesznek remélhetôleg olyanok akik majd pénzt fognak nektek ajándékozni.
Ne szerénykedjetek. A gomb, meg a tájékoztatója legyen a nyitó oldalon is látható szerény magyarászkodással.
Nyissatok egy támogatói kutató hajcsár részleget. Tegyetek rá egy embert amely felkeresi a pénzt. Állami szerveknél kutakodni támogatásokért, kapcsolatokat kiépiteni, és idövel valamelyik magas rangu tisztviselô, államtitkár majd önmagától fogja az ügyeteket óvatosan bírni, ahol az egyik cél elérése az lenne hogy belátván hogy megértetni hivatalon belül a többiekkel hogy ez a fotó-szénery, nemzet fontosággal bír; és hogyan képzelték is el hogy akik itt hazafiaságból szabadidejükben fáradoznak, egyáltalan hogyan fizessenek elképzelhetetlen összegeket azért amely már létezik, és valójaban csak egy valakinek az aláirásába telik. Lehet keresni repülô rajóngót a kormány körökben is. Itt csalikat is lehet alkalmazni hogy megkaphassátok a fotó-talajt pl. A Magyar Hónvédség és állami szervek ingyen megkapja és használhatja akkor cserébe.

Eladási Stratégiák:
Egyettértek abban hogy honlapjukon áruljátok a teljes AddOn kínálatot.
De viszont a honlapotok a világ szimulátor-közösségének nem vagytok ismeretes. "Azaz nem létezik (LHSimulations)". De viszont ott van az egész vásárló erô.
Szóval a honlapotokon a teljes AddOn kínálat, de a nagy nemzetközi szimulátor AddOn honlapjain mindegyikjén ott legyen valamelyik AddOn-otok. Ez azt eredményezi hogy az egész világ szimulátor közössége meg fog tudni látni titeket, "ha van egy bizonyos feltétel teljesítve".
Azaz, exponencia a világ szemeinek. És ez meg hogy valósúl meg. A valóság az hogy ezeken a honlapokon nyomorognak egymás melett a perifériások.
Szóval exponencia kell. Azaz "Specials, Promotions...", aukció részlegbe kell hogy kerüljetek. Ott keres mindenki kincseket, vadászák az olcsón megkapható AddOn-okat.
Itt az a reményem hogy majd úgy özönlik majd be a pénz hozzátok a világ minden pontjából hogy az nehezen lesz követhetô.

Ezek a leendô vásárlók a világ minden pontjaiból majd betévednek a honlapotokra, és ott az egész kínalatot látva vásárolnak majd mind azt ami kell, hogy majd nálatok maradjon a maximális haszon úgy hogy egyben a világba kikerültetek az eme említett vílág átfogó honlapokon keresztül. Üdv Peti
« Last Edit: April 12, 2012, 00:28:11 AM by Péter »