Várható hogy újból belekerülnek ilyen dolgok mint pl az er?m?? Volt egy két érdekes észrevételem a játékban, hogy pl a Tisza tó benne van, de a folyót nem találtam. Mondjuk aláírom, teljesen részletesen nem is lehet minden országot megcsinálni egy ilyen szimulátorban. Mint mikor pl els? Free flight repülésnél Gödöll?t?l elrepültem a kis sárkánnyal, "haza"

Heves Megyébe, aztán rá kellett jönnöm hogy hoppá, ismétl?dnek a textúrák úgy hogy ne csodálkozzak hogy nagyobb vagy nevezetesebb településeken kívül csak valami sablon városok textúrái ismétl?dnek a talajon.
Várható hogy készül valamikor FSX hez autópálya, vonat hálózat? FSX-hez kik foglalkoznak magyar dolgokkal az LHS-en kívül? Csak mert arra gondoltam hogy ami ingyenes azt összegy?jteném egy csomagba. Ami még kérdésem per pillanat eszembe jut hogy nem-e tudja valaki a gyógyszert arra hogy az Aerosot féle Budapest Mega Airport 2.00 megvan nekem, de ez a verzió is akadozik, hiába a jó gép, a sok ram...stb. Valakinek gyengébb a gépe és tökéletesen megy, valakinek szaggat, akad, de nem tudom nekem is miért, pedig megvan hozzá a vasam.