Sziasztok!
el?re kell bocsájtanom, hogy én nem értek a scenery készítéshez, ha esetleg olvasás közben nem derülni ki, most is csak saját magam részére kezdtem el Airport Design Editorral megszerkeszteni Tolmachevo (UNNT/OVB) reptér épül?, 2-es pályáját, FSX-ben
ezzel még nem is akadt semmi probléma, de létre kell hozni, pontosabban ki kell b?víteni az airport background részt, ez a kerítéssel határolt területet ahol nincs autogen...stb., de ti ezt úgy is jobban tudjátok
na mármost, el olvastam egy tutorialt (
http://www.fsdeveloper.com/wiki/index.php?title=Modifying_airport_elevation), tehát fogalmam sincs, hogy mi micsoda, csak végig követtem a lépéseket, létrehoztam egy xml file-t, az ott írt példában kicseréltem a koordinátákat az általam készített reptér kerítés-sokszög pontjainak koordinátáival, ekkor kéne az xml2shp.exe-vel létrehozni mindenféle file-t, de hiába futtattatom le vele, nem csinál semmit, a program amúgy m?ködik, a hozzá mellékelt példa xml-el
valószín?leg az xml hibádzik, a kérdésem az lenne, hogy mit rontottam el, illetve mire kéne figyelnem?
esetleg van-e másik, egyszer?bb módszer?