Author Topic: Bombardier Dash8 Q400  (Read 31560 times)

Offline tsGucci

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4.538
    • LHSimulations
Re:Bombardier Dash8 Q400
« Reply #30 on: March 15, 2011, 10:31:16 AM »
FSUIPC biztos nem. Az aircraft cfg-ben vannak rosszul megadva a dolgok.

Ezen a linken a hozzászólásban a készít? adott egy új aircraft.cfg-t.

http://lhsimulations.com/forum/index.php?topic=92.msg1940#msg1940

Lima Hotel Simulations - Flight Simulator scenery design for Hungary

Offline krisztattoo

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
Re:Bombardier Dash8 Q400
« Reply #31 on: March 15, 2011, 10:43:37 AM »
Köszönöm szépen, ki próbálom remélem segít mert már nagyon izgatja a fantáziámat ez a gép!
tényleg mindenkinek köszönöm a segitséget

Offline vopistu

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 46
Re:Bombardier Dash8 Q400
« Reply #32 on: April 23, 2011, 10:03:01 AM »
Lehet ezzel a géppel VOR to VOR-t véghezvinni?  Hülye kérdés bocs... persze hogy lehet de minek... :)
« Last Edit: April 23, 2011, 12:59:14 PM by vopistu »

Offline vopistu

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 46
Re:Bombardier Dash8 Q400
« Reply #33 on: April 25, 2011, 10:04:55 AM »
Haliho!

Az FMC-t mikor programozom pl. LHDC-LHBP -t, nem tudok dc-re sid-et bp-re star-t választani. Ez mit?l lehet? Azt írja no star available. Le kell tölteni valahonnan?

Offline MIKULAS16

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Re:Bombardier Dash8 Q400
« Reply #34 on: May 13, 2011, 17:28:00 PM »
tiszteletem az uraknak hölgyeknekT
szeretnék segítséget kérni.nekem is szürke menni megy a gép de a vasfmc-ét nem igazán tudom kezelni.747-essel repültem sokat,a 737-esekkel is boldogulok de ezzel nem.kérem ha valaki szánna rám némi id?t megköszönném.skypeon:mikulaas16 néven található vagyok.

köszönöm el?re is a segítséget amit kapok.

tisztelettel:mikulas16

Offline vopistu

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 46
Re:Bombardier Dash8 Q400
« Reply #35 on: June 03, 2011, 14:21:32 PM »
Kiemelkedés után a sebmér? leesik nullára és a robothang mondogatja hogy stall. Pedig nem átesésközeli a sebesség. Mit kellene tennem?

Offline tsGucci

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4.538
    • LHSimulations
Re:Bombardier Dash8 Q400
« Reply #36 on: June 03, 2011, 14:36:24 PM »
Online repülsz?

Lima Hotel Simulations - Flight Simulator scenery design for Hungary

Offline vopistu

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 46
Re:Bombardier Dash8 Q400
« Reply #37 on: June 03, 2011, 16:20:39 PM »
Igen

Offline tsGucci

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4.538
    • LHSimulations
Re:Bombardier Dash8 Q400
« Reply #38 on: June 03, 2011, 16:34:46 PM »
Az IVAO id?járásszerverek befagyasztják a pitot csövet. Az a gond. Próbálj meg az FS-be beépített wether update-el repülni.

Lima Hotel Simulations - Flight Simulator scenery design for Hungary

Offline vopistu

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 46
Re:Bombardier Dash8 Q400
« Reply #39 on: June 03, 2011, 16:42:03 PM »
Az IVAO id?járásszerverek befagyasztják a pitot csövet. Az a gond. Próbálj meg az FS-be beépített wether update-el repülni.

Tehát a pitot heat fake?

Offline davidagotha

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Re:Bombardier Dash8 Q400
« Reply #40 on: July 15, 2012, 20:21:14 PM »
Haliho!

Az FMC-t mikor programozom pl. LHDC-LHBP -t, nem tudok dc-re sid-et bp-re star-t választani. Ez mit?l lehet? Azt írja no star available. Le kell tölteni valahonnan?

Ez engem is érdekelne... :)

Offline Hat-i

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 29
Re: Bombardier Dash8 Q400
« Reply #41 on: February 28, 2013, 16:13:24 PM »
Sziasztok!
Új hús vagyok itt, ezért egy picit hosszabban írok.
Gratulálok a munkáitokhoz, ki merem jelenteni világszínvonalon dolgoztok. Jó ezt még leírni is.
Alig várom, hogy az LHBP kész legyen.
A repül? szimulátorozást még a pc.386-os id?kben kezdtem a 90-es évek elején. Az sem most volt.
Sok csatateret végigjártam, sok jót írogattak az FS-r?l, ezért néhány hónapja beszáltam.
Tényleg jó a sok rakéta és gépágyú után.
Van vagy húsz programom és sok mindent láttam már.
Megörültem a DASh-nak, f?leg, hogy Magyarországról szól, és MAGYAR emberek készítették.
Nekem nagyon bejön a madár,de annyi meglepetést okozott már, hogy kérdeznem kell.
Telelepítés után sikerült elvinnem egy gyakorló körre úgy, hogy a Dokuments/Flight Simulator Files könyvtárból kitöröltem a Previous flight.FLT, Previous flight.WX, UI generated flight.FLT, UI generated flight.WX fájlokat.( A gépem Win7 alatt fut.) Természetesen Cessnával töltöttem be.
Az els? alkalommal ment minden rendsen, mindent lehetett kapcsolni.  A következ? alkalommal indítás el?tt kitöröltem az el?bb említett fájlokat, akkor is elindult csak az ND és a PFD panelok nem mozdultak. Látszott rajtuk minden érték, lehetett nagyítani kicsinyiteni csak nem változtak rajtaaz értékek. Természetesen az FSUIPC regisztrálva van.
Most pedig amikor Cessnáról betöltöm ezt írja ki: ERROR
Flight Simulator was unable to load some aircraft or software. You can continue using Flight Simulator but this aircraft or software will be disabled.   File: GAUGES\vasfmcgau.GAU
Pedig ez a fájl megvan a könyvtár legalján.

Q:   vasfmcgau.gau betöltési hiba
A:   a navaid backup könyvtárat törölni kell a vasfmc navaid könyvtárából

Nekem nincs a vasfmc könyvtárban navaid könyvtár.
KÉREM  A NAGYTISZTELET? SZERVIZSZOLGÁLATOT, HOGY SZÍVESKEDJENEK SEGÍTENI A MADARAM
RENDBEHOZATALÁT.
Hozzá kell tennem, hogy a számítógéphez abszolút nem értek, ÉS AZ ANGOL NYELVTUDÁSOM CSAK A SZÓTÁRAKRA HAGYATKOZI.

Offline tsGucci

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4.538
    • LHSimulations
Re: Bombardier Dash8 Q400
« Reply #42 on: February 28, 2013, 16:18:12 PM »
Az FAQ - GyiK-ja itt található a madárnak.

http://lhsimulations.com/forum/index.php?topic=97.0

A Dash-t nem mi készítettük, hanem a Malév VATSIM csapatának pár lelkes tagja, mi csak "otthont" adunk a gépnek.

Én egy újratelepítést megpróbálnék.

Egyet azonban nem értek. Miért kellett az FLT fájlokat törölni?

Lima Hotel Simulations - Flight Simulator scenery design for Hungary

Offline Hat-i

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 29
Re: Bombardier Dash8 Q400
« Reply #43 on: February 28, 2013, 17:30:53 PM »
Szia!

Köszönöm a gyors válaszodat.
Természetesen a FAQ átolvasva és aszerint próbálom üzemeltetni.
Amikor kitöröltem a könyvtárakat, nem jött fel a "  ERROR
Flight Simulator was unable to load some aircraft or software. You can continue using Flight Simulator but this aircraft or software will be disabled.   File: GAUGES\vasfmcgau.GAU" hibaüzenet.
Így m?ködött is néhányszor. Most meg valamiért nem.

Q:   vasfmcgau.gau betöltési hiba
A:   a navaid backup könyvtárat törölni kell a vasfmc navaid könyvtárából

Nekem vincs a vasfmc könyvtárban navaid könyvtár. ezért nem is tudtam törölni a navaid backup-ot.
A teljes FS9-et kellene újratelepíteni?