Szia!
Már teszteltem, nem kever be, több billenty?zetet is rádugtam a gépre. Az fsx controlls menüben töröltem az összes olyan billenty?zet parancsot, amit egy bet? vezérel, ezek az FMC-hez lesznek rendelve. Egy kis módosítás volt szükséges a 737NGX_CDU.MCRO fájlban, így az fsuipc-ben már programozhatóak a RTE,CLB,CRZ stb gombok is, így már ezekhez is lehet egy gomb-ot rendelni, pl az ékezetes karaktereket. A kijelzéshez több variáción is gondolkoztam. Az egyik az egy autóba kapható 5"-os tft kijelz? amit tolató kamerákhoz árulnak ezeken van rca bemenet ami átalakítható akár VGA-ra is. ez kb 7000ft, a napokban megrendelem, és meglátjuk. Ha ez nem jön be akkor a PSONE kijelz? jöhet számításba ez is 5"-os és ezt használják ahogy láttam több fórumon, csak sajna ezek általában amerikában találhatók, és így a szállítási költség miatt kb 15000 forintba vannak. Meglátjuk, jó lenne ha az olcsóbb megoldással m?ködne. Számításba jöhet még akár egy monitor is, ami be lenne építve és akkor csak arra a kijelz?le kéne áthúzni az fmc kijelz?jét.
Nagyjából ennyi jelentkezem majd folyamatosan ahogy készülget a rendszer.
üdv, Péter