Szia!
Köszi szépen, ha minden igaz ma teljesen összerakom, még egy dobozt kell fabrikálni neki, illetve a gombok világításához kell a ledeket beépítenem aztán kész.
szerintem plexib?l megoldom a tartót, holnap le is szabatom hozzá, plusz még kell vennem 10mm-es plexi rudat a szám gombokhoz, eddig nem találtam a közelben, ha nem lesz akkor kireszelem azokat is.
Kijelz?nek ezt vettem:
http://www.ebay.com/itm/280960491745?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 olcsóbb mint a PSONE kijelz?, és gyakorlatilag a bekötése sem igényel átalakítást, VGA kimenete van és 12 V táp kell hozzá.
Aki gondolkodik egy ilyen egységen és nem probléma neki hogy az fmc képét át kell húzni rá az FS b?l illetve át kell méretezni annak ajánlom ,szerintem még ha plexis-nél szabatja le a panelt és a gombokat, mert nem akar egy hétig reszelni, annak is kijön durván 20000 forintból ami mégsem 300 akárhány euro. A gombokat is ki lehet váltani egy usb keyboard-al, bár nekem van egy leobodnar féle, de az csak 32 gombot tud ezen meg 69 van összesen.
Üdv, jó, munkát mindenkinek matya