Hali, hát ennek most nagyon ?rülök, hogy meg lehet oldani elvileg! Majd meg látjuk gyakorlatban is hogy hogy m?ködik. Még csak az elképzelés van meg err?l ugyanis ezért kondolkozom ezzen a megoldáson mert én is hely hiánnyal küzdök (na meg az asszony kirakná a sz?röm
) A másik hogy szeretek mindegyik típussal repülni nem nagyon tudnék választani melyik cockpitet építeném meg... Ezért gondoltam egy ilyen "univerzális" megoldásra.... Jó fele gondolkodtam csak lehet nem jól írtam le mit is szeretnék, az el?laphoz a gombok is hozzá tartoznának csak a kijelz? lenne mindegyikhez ugyanaz mint valami usb- billenty?zet. Csinálnék egy el?lapot pl airbus-ét hozzá a gombokat csak a kilyelz? helye maradnia ki és így ezt a kit-et csak rátenném a kilyelz?re mikor melyiket akarom használni...Tök jól ki lehetne váltani ez egerezést és az életh?ségen is sokat dobna
Akkor még kérdezek
A gombok hogy m?ködnek, hol vetted és milyen gombokat használsz?
Esetleg e lobodnár féle megoldás ez vagy saját ötleted?
Azzel meg lehetne oldani ezt?
Usb-vel kapcsolódik a géphez az FMS-d?
Kapcsolási rajz alapján csináltad? (nem vagyok egy nagy electronikai zseni
) ,de ha van megfelel? leírás azért megoldanám
Esetleg tudzs err?l valamit írni? (nem akarom a munkád gyümölcsét lemásolni, biztos sokat agyaltál rajta én meg csak itt kérdezek, de hálás lennék ha ezt a részét is megosztanád velünk, kösz!!