Sziasztok!
Én is évek óta küzdök, küzdöttem azzal, hogy multi-monitoros üzembe hozzam az FS-t.
A megoldás számomra el?ször is az AMD Eyefinity volt. Az ilyen kártyákkal meg lehet oldani a három monitort egy kártyára történetet. Ez elvileg Sapphire fejlesztés. A lényeg, hogy a HDMI, Display port és DVI portokat megfelel? átalakítókkal kell a moncsikra kötni, és m?ködik. Már elérhet? áron. 20000.- alatt b?ven elérhet?ek ezek a kártyák! Az oprendszerben egy monitorrá lehet össze f?zni a képet. Az AMD driver viszont elég nehézkes, bár a gépem se mai darab. De m?ködik
A másik, mivel ATI-AMD vonalon mozgok egy olyan alaplap, amibe több videó kártyát lehet dugni, és jelen esetben nekem tudja az ATI-AMD crossfire lehet?séget. Tehát le tudja kezelni a több bedugott videó kártyát, akár össze is lehet a kártyákat linkelni, hogy nagyobb teljesítményt adjon több kártya.
Én kifejezetten a monitorok darab számára mentem rá.
A haramadik legújabb dolog, az, hogy a Tabletemet egy iDisplay alkalmazással hozzá tudtam még kötni a géphez wifi-n keresztül. Így nyertem egy újabb monitort. Ezzel megoldottam egy küls? FMC-t vagy mondjuk egy kisebb gépnél a GPS megjelenítését, és interakcióját.
Jelenleg 7db monitor van a számítógépemen 3db videó kártyával. ebb?l az egyiket Eyefinity módban használom. Valamint a 8. monitor iDisplay-en keresztül a Tabom ha kell.
A gépem meg egy ezer éves D975-ös alaplap Core 2-es procival, szóval nem nagy durranás. FS2004-hez még használható.
Jó lenne már valami i5 vagy i7