Szia Pateszi!
El?ször is Kellemes Húsvétolást! ...Meg persze mindenkinek :-)
Nos, a válaszom nem is annyira komplikált: Nem írtam FSX-re forgalmat, bár megvan az is, de nem használom. A forgalom, amit csináltam, az FS9-re vonatkozik, mert azt babrálom szinte állandóan.
Valamikor valakinek közületek (az "öregek" közül) küldtem egy csomagot,valszeg azt kaptad meg, vagy egy részét. Volt benne repül?, amit az aircraft-mappába kellett másolni, meg bgl is, amit a Scenery/World/scenery-be. Ezt TTools-szal firkáltam, és az aircraft mabbában találta meg a hozzá tartozó madarakat. Ez annyira komoly, hogy elég egy vessz?, vagy pont, ami ott van, vagy nincs és semmit sem talál... :-(
Szóval, ha jól emléxem, akkor Sármellék-traffic volt,öt vagy hat légitársasággal, ugye?
Ha emlékeim nem csalnak, akkor csont nélkül kellett (volna) m?ködniük. Valami hasonlót m?veltem Pápával meg a C-17 -esekkel (Avsim.com-on a FS2004-es AI Aircraft-ban).
Elküldjem megint? Csak írj/ írjatok...
Letöltöd a madarat a WoA-ról és bemásolod az általam küldött mappákat a megfelel? helyekre, ÉÉÉÉS: Az "Aircraft.cfg" be firkálva Neked kell meghatározni hogy a "[fltsim.XX]"- ben az "XX" milyen szám legyen. Ha van három madarad,akkor azok a fltsim.0, fltsim.1, és fltsim.2 névre hallgatnak. Ha te erre beraksz egy újat, értelemszer?en a fltsim.3 lesz és így tovább. Általában ezt szokták elfelejteni , márpedig akkor minden oké lenne: Gép a helyén, bgl a helyén, csak az aircraft.cfg ben nincs meg a madár "benevezése"... "[fltsim.XX]"
Nos, mivel én csak "eltérítettem" már meglév?ket, így marad a letöltés a WoA-ról és a küldött bgl bemásolása...Scenery/World/scenery-be, és megy minden, Ha TTools-szal kibontod, utánanézhetsz, mikor mennek a gépek, majd leteszel oda egy pl Cessnát az adott id?ben(célszer? az indulása el?tt 2-3 perccel) ,külss? nézetre váltasz és -ha nem piszkáltad a beállításokat , akkor Shift+W, ill Ctrl+W vel nézegetheted az épp a körzetben szárnyalókat meg indulásokat-érkezéseket...Ha jó csináltad, akkor ott lesz a madarad valahol...Ha mindezt tudtad, akkor elnézést...Én így ellen?rzök.