Szia!
Bocs a megkésett válaszért!
Kérdésedre az a válasz hogy a védelem miatt nem fog működni a dolog. Valamint a background (burkolatok,felfestések,stb) sem konvertálható át hibátlanul.
Anno még Győr-pér esetében tettünk egy kísérletet erre,itt el is akadt a dolog. Így egyenlőre csak figyelemmel kísérjük az X-plane-t, ha majd az SDK lehetővé teszi az MSFS-hez hasonló "szabadságot"
és minőséget, megfontoljuk ismét a fejlesztést.
Először is sikeres és boldog új évet kívánok mindenkinek!
Csak nem hagyott nyugodni ez az X-plane 10 dolog és bátorkodtam letölteni egy FS9 kalózverziót a tesztelés kedvéért, természetesen csak saját részre (az eredeti konvertálását a védelem nem engedte). A konvertálás FS2Xplane-el szinte tökéletes volt! Hogy őszinte legyek, egy hete kezdtem foglalkozni az X-plane szerkesztőjével , a WED-el és nekem úgy tűnt, egy olyan, aki ért is hozzá, pár óra alatt rendbe és XP kompatibilissé tehetné. Nem akarlak zaklatni titeket ezzel, ez volt az utolsó "reklamálásom" ebben a témában, azt is tudom, hogy rengeteg dolgotok van ezen kívül is, de ha esetleg megbíznátok valakit a konvertálással (semmiképp nem engem
, pl. Drzewieckit, akkor minimális idő-, és munkabefektetéssel tudnátok pénzt keresni.
Még egyszer elnézést, ha pofátlan voltam, csak annyira hiányzik LHBP, hogy ilyenekre kell vetemedjek!
Üdv és további jó munkát!
Ui: a kalózverziót természetesen letöröltem már, csak a tesztelést szolgálta.