Sziasztok !
Először is gratulálni szeretnék a sceneryk-hez nagyon szép igényes munka!!
Azzal kapcsolatban kereslek meg benneteket hogy minap újra fel akartam telepíteni az LHBP scenery-t ( FSX:STEAM) az új telepítőt használtam! Telepítést követően az FSX első indításánál észrevettem hogy valamiért a jobb alsó sarokban most nem kér engedélyt a dll futtatására, és így indul a sim.
Azt követően amikor betöltöm a repteret, az hiányosan jelenik meg, az épületek helyén fekete foltok vannak, se futópálya fények, se papilights se semmi!
A sim indításánál a "scenery cfg error" hibaüzenet jelenik meg , mellékletben minden hibáról küldök képet.
sg fórum oldalán próbáltam segítséget kérni ezzel kapcsolatban ahol addig jutottunk hogy ellenőrizzem a dll.xml fájlban található bejegyzést illetve a moduls mappában található e LHBP_objectPlacer.dll fájl.
mindkettő rendben van úgy tűnik
dll.xml :
<?xml version="1.0" encoding="Windows-1252"?>
<SimBase.Document Type="Launch" version="1,0">
<Descr>Launch</Descr>
<Filename>dll.xml</Filename>
<Disabled>False</Disabled>
<Launch.ManualLoad>False</Launch.ManualLoad>
<Launch.Addon>
<Name>LHBP_objectPlacer.dll</Name>
<Disabled>False</Disabled>
<Path>Modules\LHBP_objectPlacer.dll</Path>
<Commandline></Commandline>
</Launch.Addon>
Valamint a moduls mappa is tartalmazza a fenti dll-t !
Többször próbáltam újra telepíteni teljesen kitöröltem az összes LHBP scenery-t tartalmazó mappát registry bejegyzéseket is és így "szűzen " telepíteni de akkor sem tudom működésre bírni!
Már csak azért is érdekes mert korábban minden hiba nélkül használtam, töröltem már le és telepítettem újra de akkor is működött.
Eléggé megakadtam az összes itt jelzett megoldáson végig futottam a továbbiakban nincs több ötletem mit lehetne még kezdeni...
Válaszotokat Előre is Köszönöm !
Sala.