Beszélgetés/General Discussion > Flight Simulator

FSX---> X-plane 10

(1/1)

Asar Solt:
Sziasztok.

Néhány év  Microsoft Flight Simulatoros tapasztalat után arra a következtetésre jutottam, hogy lehet le kellene cserélnem az fsx-et. Nem használja ki rendesen a hardware adottságait. Állandóan van valami baja és tweakelni kell, hogy elfogadható legyen az fps/grafika. Egyszerűen elegem van belőle, belefáradtam. Régi és elavult a motorja, egyszerűen inkompatibilis az új teknológiai vívmányokkal. P3D nem igazán érdekel, viszont az X-plane 10-re lehet beruháznék. Szeretném modolni, kicsit fotorealisztikusabb texturákat rakni alá, third party scenery, aircraft weather engine stb. Valahogy úgy, ahogyan azt egy átlagos FSX felhasználó teszi.

Kérdésem az lenne, hogy a jelenlegi pc konfigommal, mire számíthatok. (check forum sign.) Élvezhető grafikát és rendes teljesítményt szeretnék(30fps minden körülmények között) miközben az ivao virtuális egén repkedem. Válaszokat előre is köszönöm.

ekre:
keszulget egy magyar scenery, teljes orszagot lefedo ortofoto, ill fsx scenerybol konvertalt nevezetessegek (hidak, parlament, stb).
adatok osm adatbazisbol importalva, stb stb.
a lenti video korai valtozat, abban nincsenek meg benne a latvanyossagok, lhdk hibas (azt hiszem a videon is latszik), arkad plazabol fak nottek ki, ezek mar javitva :)


[youtube]https://youtu.be/zLyZU0vosrc[/youtube]

a konfigod siman viszi, hasonlo gepen hasznalom, ez mar xplane 11

https://youtu.be/zLyZU0vosrc

Navigation

[0] Message Index

Go to full version