Author Topic: Győr telepítő  (Read 4943 times)

Offline Susu986

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
Győr telepítő
« on: May 14, 2015, 00:36:36 AM »
A probléma már közben megoldódott, megoldást lásd a post alján, csak mivel szívtam vele egy sort, és a megoldás sem mindennapi, gondoltam megosztom  :) :

Amikor fel akarom telepíteni az LHPR scenery-t, a telepítő fájl nem indul el. Illetve Az összes többi LHSim reptér telepítője hibátlanul működik (Pécs, BP, Debrecen, Library base pack, Landmarks), Győr esetében azonban semmi. Volt egy régebbi verzióm, amit a régi Windows installációm alatt használtam, akkor működött. Ugyanaz az exe most nem csinál semmit. Letöltöttem a legújabb verziót is, de ugyanaz a probléma. Vírusirtó kikapcsolva, Windows hülyeségek, UAC kikapcsolva, a telepítőket próbáltam futtatni adminisztrátorként, és különböző kompatibilitási módokban is. Érdekes, mert a windows megkérdezi, hogy a program feltelepítődött-e, de maga a telepítő egyáltalán nem fut. A fálj nem hibás, az előző windows installációmban még működött. Lehet, hogy windows probléma, de a registryből nem töröltem semmit, tehát az nem lehet gáz, és gondolom a telepítőnek ugyan azok a háttér fájlok kellenek, mint a többi reptér esetében, amik ugyebár működnek. Nem égető a probléma, mert ritkán repülök arra, csak azért jó lenne tudni, hogy van-e valami tipp, főleg hogy fizetős is a scenery. Egyébként sima fsx-et használok, se Steam Editionom, se P3D-m sincs, tehát nem kavarhatnak be.

Na, hiba a következő volt: a telepítő a 'Győr' nevű könyvtárban volt (mínusz az idézőjelek persze). Amíg ez angol windows 8 alatt nem volt gáz, angol windows 7-nek már nem tetszett az hosszú 'ő'. Átneveztem 'Györ' -re, így már rögtön működik.