Sziasztok! Ugye olvastam, hogy frissítik a 2.-es futópályát. (Forrás:
http://www.bud.hu/budapest_airport/media/hirek/felpalyas-uzem-a-repteren:-uj-muszeres-leszallito-rendszert-telepit-a-budapest-airport-20153.html)
Tehát arra gondoltam, hogy ez a frissítés a Scenery-be is benne lehetne. Feltéve ha ez a Scenery tartalmazza ezeket leszállító berendezéseket, fejlesztéseket.
Lenne még egy ötletem. Ez egy kicsit bonyolult.
Tehát arra gondoltam, hogy benne lehetne az egész Budapest reális Scenery-je.
2db tételt tudnál venni. ----> Budapest Airport Scenery / Budapest Airport/City.
Akkor a City drágább lenne és lenne lehetőség azt is megvenni. Sokat dobna a most is tökéletes Scenery-n.
Megvalósítás: Szerintem sokan ismerik az Open Street Map-ot. Egyszerűen a város területét lekéne konvertálni úgy, hogy fellehessen használni FSX/P3D V3-ba egyaránt. (Ha ez nem ilyen egyszerű akkor bocsánat, nem értek az Open Street Map-hoz.)
X-Plane 10-be így van megolva egy EU W2XP Scenery Pack. Kellene egy Library a valóságos épületekhez pluszba. Utána már működne is. Rajta lenne a budapesti TV torony is.(Nem tudom az mi).
Ha nagyon bejönne az ötlet akár egy Hungary Scenery-t is ki lehetne adni. Pl: 70$-ba. Úgy tudom nem is lenne túl nagy fájl már akinek ez problémát jelent.
Szerintem sok magyar megvenné a Hungary Pack-ot. Ami tartalmazná Budapestet és a Repterét is.
+ A többi várost/falut is meg autóutakat.
Én lennék az első az tuti. Ha 100$ lenne is megvenném.
UI: ORBX Kompatibilitás lehet jelent némi problémát. Azzal lenne a legjobb ugyanakkor.
Ezek az ötleteim vannak. Köszönöm, hogy végigolvastad! 17/F