Igen ezt akartam is írni. Az LHS sceneryk azért is lehetnek magasabb min?ségi szinten, mert nem egy ember csinálja. Általában kevés géniusz van a készít?k között, értem ezalatt azt hogy nincs olyan ember aki minden egyes feladathoz (értem ezalatt textúrázás, modellezés, programozás) ugyanolyan magas szinten ért. Ezért is jött létre ez az oldal, ez a fórum, hogy a magányos fejleszt?ket egy helyre cs?dítsük, megosztva a munkát, mindenki azt csinálja amihez a legjobban ért. Ezzel az eredmény min?sége négyzetesen emelkedik. Ha megnézed a scenery tudásbázisban nemrégen közzétett LHSM FSX scenery konverziót, ott is láthatod, hogy mindenki azt próbálja csinálni amihez a legjobban ért.
Egy nyílt titkot elárulok, a scenery hangulatát nem a nagy épületek, mint hangárok, terminálok határozzák meg. A dolog ördöge a részletekben van, amikor hiányoznak ezek a részletek akkor furcsának találja a tájat a szem, de mégsem lehet megmondani mi is hiányzik. Amikor Sármelléket csináltuk, letettük a két terminált az irányítótornyot, s?t akkor már bunkerek is voltak, de mégis olyan furcsa volt az egész. Nem volt kerek. Aztán amikor elkezdtünk ilyen hülyeségeket lerakosgatni, mint kuka, italautomata, konténerek stb. akkor kezdett hangulata lenni a dolognak.
Ez emilünk még mindig
info@lhsimulations.com. Ha id?nk engedi szívesen megnézzük, bár ennyire kezdeti szakaszban szerintem a screenshotok is megteszik a fórumon.