Sziasztok!
Új hús vagyok itt, ezért egy picit hosszabban írok.
Gratulálok a munkáitokhoz, ki merem jelenteni világszínvonalon dolgoztok. Jó ezt még leírni is.
Alig várom, hogy az LHBP kész legyen.
A repül? szimulátorozást még a pc.386-os id?kben kezdtem a 90-es évek elején. Az sem most volt.
Sok csatateret végigjártam, sok jót írogattak az FS-r?l, ezért néhány hónapja beszáltam.
Tényleg jó a sok rakéta és gépágyú után.
Van vagy húsz programom és sok mindent láttam már.
Megörültem a DASh-nak, f?leg, hogy Magyarországról szól, és MAGYAR emberek készítették.
Nekem nagyon bejön a madár,de annyi meglepetést okozott már, hogy kérdeznem kell.
Telelepítés után sikerült elvinnem egy gyakorló körre úgy, hogy a Dokuments/Flight Simulator Files könyvtárból kitöröltem a Previous flight.FLT, Previous flight.WX, UI generated flight.FLT, UI generated flight.WX fájlokat.( A gépem Win7 alatt fut.) Természetesen Cessnával töltöttem be.
Az els? alkalommal ment minden rendsen, mindent lehetett kapcsolni. A következ? alkalommal indítás el?tt kitöröltem az el?bb említett fájlokat, akkor is elindult csak az ND és a PFD panelok nem mozdultak. Látszott rajtuk minden érték, lehetett nagyítani kicsinyiteni csak nem változtak rajtaaz értékek. Természetesen az FSUIPC regisztrálva van.
Most pedig amikor Cessnáról betöltöm ezt írja ki: ERROR
Flight Simulator was unable to load some aircraft or software. You can continue using Flight Simulator but this aircraft or software will be disabled. File: GAUGES\vasfmcgau.GAU
Pedig ez a fájl megvan a könyvtár legalján.
Q: vasfmcgau.gau betöltési hiba
A: a navaid backup könyvtárat törölni kell a vasfmc navaid könyvtárából
Nekem nincs a vasfmc könyvtárban navaid könyvtár.
KÉREM A NAGYTISZTELET? SZERVIZSZOLGÁLATOT, HOGY SZÍVESKEDJENEK SEGÍTENI A MADARAM
RENDBEHOZATALÁT.
Hozzá kell tennem, hogy a számítógéphez abszolút nem értek, ÉS AZ ANGOL NYELVTUDÁSOM CSAK A SZÓTÁRAKRA HAGYATKOZI.