Webshop nyitólap

LHBP v2 - Budapest Airport
Ár: 20.00,- EUR

16,- EUR (Áfa nélkül)

Kizárólag Prepar3D v4 és v5-höz!

MEGJELENT!!
Téli textúrák már elérhetőek!

 

 


LHBP v1 - Budapest Airport
Ár: 15.00,- EUR

12,- EUR (Áfa nélkül)

Eddigi legnagyobb munkánk, Budapest Liszt Ferenc repülőtér scenery. További részletekért kattints a More Info gombra.

FS2004, FSX(SE), Prepar3D v1-v3

 

 


Győr-Pér (LHPR) és Bőny-Győrszentiván
Ár: 9.99,- EUR

8,- EUR (Áfa nélkül)

Az LHSimulations első fizetős projektje. A scenery két repteret tartalmaz, Pér (LHPR) egy internacionáis reptér egy aszfalt kifutóval, Bőny pedig egy kisebb reptér füves kifutóval közel az M1-es autópályához. Nagyon sok extrát tartalmaz a scenery. Ez egy mindent egyért csomag, egy vásárlással az összes verzió letölthető (FS2004, FSX, X-Plane).

 

 


Amennyiben bármilyen problémába ütközöl a vásárlás során, vagy kérdésed van, a választ megtalálhatod a GyIK-ban itt, vagy írj nekünk az info@lhsimulations.com email címre.

A vásárláshoz regisztrálni kell a webshopban. Így juthatsz hozzá a letöltési linkekhez és a regisztrációs kódhoz, amely a telepítésnél lesz szükséges. Az adataid felvitele közben és amúgy az egész vásárlás folyamán az SSL kapcsolat védi kommunkációt és előzi meg a "lehallgatást". A fizetés a PayPal-on keresztül történik, vagyis mi semmilyen formában nem tároljuk a fizetési információid, hisz el sem jut hozzánk, csak arról értesülünk, hogy a fizetés sikeres volt vagy nem. A PayPal-on szinte bármilyen bankkártyával lehet fizetni (legyen akár hitelkártya vagy sima debitkártya) és még PayPal regisztráció sem feltétlenül kell hozzá. Amennyiben nem rendelkezel bankkártyával írj nekünk email-t és keresünk alternatív megoldást.

Az árak Euróban (EUR) vannak és tartalmazzák a 27%-os ÁFA-t. A Forintban jelzett ár csak információ jelleggel van feltüntetve, a Magyar Nemzeti Bank utolsó közzétett középárfolyama alapján. A fizetésben résztvevő bank más árfolyamot használhat.

A szoftvertermékeket szerzői jogi törvények és nemzetközi szerzői jogi egyezmények, valamint a szellemi tulajdonnal kapcsolatos törvények és egyezmények védik. A szoftver termék licencelt (engedélyezett) és nem eladott. A végfelhasználói licenc szerződés letölthető innen.

 

További részletekért olvasd el kérlek az általános szerződési feltételeket és az adatvédelmi szabályokat.

Sütiket használunk, több információ